Parim brownie retsept sinu magusahetkedeks!

Tutvustame sulle meie hõrku šokolaadibrownie retsepti, mis on ideaalne kaaslane sinu magusahetkedeks. See on lihtne, kiire ja väga maitsev. Kõik šokolaadiarmastajad saavad sellest suurepärasest retseptist osa võtta.

Meil on pakkuda ka vegan- ja gluteenivabu variante. Need sobivad hästi inimestele, kes peavad järgima erilisi dieete.

Võtmevõtted

  • Leia parim brownie retsept
  • Valmista maitsvat šokolaadibrowniet kodus
  • Tutvu vegan- ja gluteenivabade variantidega
  • Valmista kiiresti ahvatlevat browniet
  • Proovi erinevaid maitseid ja koostisosi

Šokolaadibrownie koostisosad

Šokolaadibrownie tegemiseks vajad neid aineid:

  • 200 g tumedat šokolaadi
  • 150 g võid
  • 200 g suhkrut
  • 3 suurt muna
  • 100 g jahu
  • 50 g kakaopulbrit
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • näpuotsaga soola

Need ained teevad maitsva šokolaadibrownie. Siin on meie lihtne retsept. Sellega saab hakkama igaüks.

Meie lemmikretsept:

Sulata šokolaad ja või koos. Võid kasutada mikrot või vett. Lisa suhkur ja sega. Klopita munad ja lisa need ka nüüd.

Lõpuks pane juurde jahu, kakaopulber, vanillisuhkur ja sool. Sega kõik tainaks.

Vala see vormi ja küpseta. Lase natuke jahtuda enne kui lõikad. Nii lihtne ja maitsev šokolaadibrownie ongi valmis!

See retsept toob lauale suurepärase magustoidu või vahepala. See rõõmustab kindlasti kõiki šokolaadisõpru. Valmistamine on kiire ja lihtne, sobides kõikjale.

KoostisosaKogus
Tume šokolaad200 g
Või150 g
Suhkur200 g
Muna3 suurt
Jahu100 g
Kakaopulber50 g
Vanillisuhkur1 tl
Soolnäpuotsaga

Vegan brownie retsept

Kas oled vegan? Või tahad midagi uut proovida? Siin on vegan brownie retsept. See on maitsev ja ilma loomsete toodeteta.

Siin on, mida sa selleks vajad:

  • 200 g tume šokolaadi (vähemalt 70% kakaosisaldusega)
  • 100 g vahträstit või kookosrasva
  • 150 g pruuni suhkrut
  • 200 g taimset piima (nt mandlipiim, sojapiim või kaerapiim)
  • 150 g nisujahu
  • 30 g kakaopulbrit
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • Näpuotsatäis soola

Mittekasutav alternatiiv traditsioonilisele browniele.

Siin on meie vegan brownie retsept:

  1. Sulata tume šokolaad veevannil. Seejärel lisa sinna sulatatud vahträsti või kookosrasv. Sega kuni on ühtlane.
  2. Lisa juurde pruun suhkur ja taimne piim. Sega, kuni suhkur sulab.
  3. Teises kausis sega nisujahu, kakaopulber, küpsetuspulber, vanillisuhkur ja sool kokku.
  4. Lisa kuivained varem tehtud segule. Sega hästi.
  5. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi.
  6. Küpseta 180 kraadi juures eelsoojendatud ahjus 20-25 minutit. Brownie peaks pealt krõbe ja seest mahlane olema.
  7. Lase eksklusiivsel maitseelamusel enne serveerimist jahtuda.

Selle retseptiga valmib tervislik šokolaadine maius. Seda saab nautida ilma loomseteta. Sobib suurepäraselt kõikidele maiasmokkadele, olemaks sama maitsev kui traditsiooniline brownie. Proovi ja tunne maitsekooslust!

KoostisKogus
Tume šokolaad (vähemalt 70% kakaosisaldusega)200 g
Vahträsti või kookosrasv100 g
Pruun suhkur150 g
Taimne piim (nt mandlipiim, sojapiim või kaerapiim)200 g
Nisujahu150 g
Kakaopulber30 g
Küpsetuspulber1 tl
Vanillisuhkur1 tl
SoolNäpuotsatäis

Gluteenivaba brownie retsept

Paljud meist armastavad maiustusi. Kuid, mõned inimesed ei saa süüa gluteeni. See retsept on just neile, kes tunnevad muret gluteeni pärast. Siia on kokku pandud lihtne ja maitsv brownie retsept. See sobib suurepäraselt neile, kes peavad gluteenivaba dieeti.

Oma brownie valmistamiseks pole palju vaja. Vajad vaid mõningaid põhikoostisaineid. Need on sageli juba olemas köögis. Mida siis vajad?

  • 200 g gluteenivaba jahu
  • 200 g rafineerimata suhkrut
  • 150 g sulatatud võid (või kasuta veganvõid)
  • 100 g tumedat šokolaadi
  • 3 muna (võid kasutada chia-mune)
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • Näpuotsatäis soola

Valmistamine

  1. Alusta ahju eelsoojendamisega 180 kraadini.
  2. Sulata või ja šokolaad veevannis või mikrolaineahjus.
  3. Vahusta munad koos suhkru ja sulatatud segu.
  4. Sõelu juurde jahu, küpsetuspulber ja sool. Sega kõik korralikult läbi.
  5. Vala tainas vormi ja küpseta umbes 20-25 minutit.
  6. Oota, kuni brownie on jahtunud, siis lõika tükkideks.

Peagi on sinu valmistoode ees – gluteenivaba brownie. See saab olema mahlane ja rikkalikult šokolaadine. Paistab, et oled valmistanud midagi imelist! Naudi aega koos sõpradega, kes hindavad gluteenivaba toitu. Bon appétit!

KoostisosaKogus
Gluteenivaba jahu200 g
Rafineerimata suhkur200 g
Sulatatud või150 g
Tume šokolaad100 g
Munad3 tk
Vanillisuhkur1 tl
Küpsetuspulber1 tl
SoolNäpuotsaga

Kiire brownie valmistamine

Kui su magusaisu on suur ja sul läheb vaja midagi kiiret, proovi meie lihtsat brownie retsepti. See on ideaalne neile, kes šokolaadi armastavad. Selle valmistamine võtab vaid loetud minutid, kuid maitse on alati uskumatult hea.

Retsept:

  1. Esmalt kuumuta ahi 180 kraadini.
  2. Võta suur kauss ja sulata selles 100g tumešokolaadi, 100g võid ja 150g suhkrut kas veevannis või madalal kuumusel pliidil. Segades, kuni segu on ühtlane.
  3. Lisa kausile 2 muna. Sega seni, kuni segu on sile.
  4. Seejärel lisa 100g jahu ja 30g kakaod. Sega kuni tainas on valmis.
  5. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud 20×20 cm vormi. Silu pind ühtlaseks.
  6. Küpseta eelsoojendatud ahjus 20–25 minutit. Brownie on valmis, kui servad on krõbedad, kuid keskus veidi alles pehme.
  7. Lase browniel jahtuda enne lõikamist. Serveeri koos jäätise või küpsetatud puuviljadega.

See lihtne retsept on parimaks valikuks, kui sul tuleb kiirelt magusaisu leevendada. Valmib kiiresti ja on nii šokolaadine, et osutub kindlasti sinu lemmikuks. Sest see sobib iga magusaterohkema hetke korral.

Maitsvad brownie retseptid

Siitpoolt on eri tüüpi brownie retseptid. Need sobivad suurepäraselt isude rahuldajateks. Siit leiad nii klassikalise šokolaadibrownie kui ka versioonid pähklite ja marjadega.

Klassikaline šokolaadibrownie

Täitvat ja maitsetrilikaadset šokolaadibrowniet armastatakse väga. Ta on lihtne valmistada ning iga amps on nauding. Pehmikus on tunda šokolaadi, pind on krõbe – ideaalne igale maiasmokale!

Pähklitega brownie

Kui brownie’s peaks olema napsakust, proovi pähklitega retsepti. Meie lisame koorejääle purustatud metsa- või kreeka pähkleid. See annab kookidele kihvti tekstuuri ja maitset.

Marjade ja valge šokolaadiga brownie

Proovi šokolaadi puuviljadega kombineerida. Segades valget šokolaadi ja marjad tainale, saavutad maitsekoosluse, mis pakub rõõmu. Naudingule ei tule piiri ka magusasihiks seadnuile.

Retsepti nimiKoostisosadValmistamise juhend
Klassikaline šokolaadibrownie
  • 100g võid
  • 200g suhkrut
  • 2 muna
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 100g jahu
  • 50g kakaopulbrit
  • 50g tumedat šokolaadi
  1. Sulata või ja sega seejärel suhkru, muna ja vanillsuhkruga.
  2. Lisa jahu, kakaopulber ning hakitud tumedas šokolaad ning sega kõik korralikult läbi.
  3. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 20×20 cm vormi.
  4. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures umbes 25-30 minutit.
  5. Lase jahtuda, lõika tükkideks ja serveeri.
Pähklitega brownie
  • 100g võid
  • 200g suhkrut
  • 2 muna
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 100g jahu
  • 50g kakaopulbrit
  • 50g hakitud pähkleid (nt metsapähkleid või kreeka pähkleid)
  1. Sulata või ja sega seejärel suhkru, muna ja vanillsuhkruga.
  2. Lisa jahu, kakaopulber ning hakitud pähklid ning sega kõik korralikult läbi.
  3. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 20×20 cm vormi.
  4. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures umbes 25-30 minutit.
  5. Lase jahtuda, lõika tükkideks ja serveeri.
Marjade ja valge šokolaadiga brownie
  • 100g võid
  • 200g suhkrut
  • 2 muna
  • 1 tl vanillsuhkrut
  • 100g jahu
  • 50g kakaopulbrit
  • 50g valget šokolaadi
  • 100g marju (nt vaarikaid või mustikaid)
  1. Sulata või ja sega seejärel suhkru, muna ja vanillsuhkruga.
  2. Lisa jahu, kakaopulber ning hakitud valge šokolaad ning sega kõik korralikult läbi.
  3. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 20×20 cm vormi.
  4. Raputa peale marjad.
  5. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures umbes 25-30 minutit.
  6. Lase jahtuda, lõika tükkideks ja serveeri.

Kodune brownie valmistamine

Kui soovid kodust browniet valmistada, siis vaata meie juhendit. See aitab sul teha väga head magustoitu. See on suurepärane viis üllatada oma lähedasi. Nii saad nautida koos mõnusat aega.

Vaja läheb:

  • 150 g tumedat šokolaadi
  • 150 g võid
  • 200 g suhkrut
  • 4 muna
  • 100 g jahu
  • 30 g kakaopulbrit
  • näpuotsaga soola
  • 50 g hakitud pähkleid (valikuline)

Juhised:

  1. Sulata tume šokolaad ja või veevannis või mikrolaineahjus.
  2. Sega sulanud šokolaad ja või suhkruga kuni ühtlaseks massiks.
  3. Lisa mune ükshaaval, iga muna sisse segamist korralikult.
  4. Sõelu jahu, kakaopulber ja sool ning sega segunemiseni.
  5. Kui soovid, lisa hakitud pähklid ja sega läbi.
  6. Vala tainas 20×20 cm vormi, mis on vooderdatud küpsetuspaberiga.
  7. Küpseta browniet ahjus 180 kraadi juures 25-30 minutit.
  8. Jahuta brownie enne lõikamist täielikult ja seejärel lõika tükkideks.
  9. Aitäh, et valmistasid brownie’t kodus!
KoostisosaKogus
Tume šokolaad150 g
Või150 g
Suhkur200 g
Munad4
Jahu100 g
Kakaopulber30 g
Soolnäpuotsaga
Hakitud pähklid (valikuline)50 g

Šokolaadiarmastajatele mõeldud brownie retsept

Tere tulemast meie erilise brownie retsepti juurde, mis on loodud tõelisele šokolaadiarmastajale. See viib sind sügavale šokolaadimaailma. Pakub intensiivset maitset ja rahuldab šokolaadijüünrite magusaisu.

Meie brownie on täis aromaatset šokolaadi. Igast ampsust tunned rikkalikku maitset, mis pakub tõelist naudingut. See kasutab kvaliteetseid šokolaaditükke ja rikkalikku maitset, rahuldades nõudmisi.

Meie brownie valmistamine on lihtne. Kasutame vaid värsket ja kvaliteetset šokolaadi. See retsept sobib nii algajaile kui ka kogenud kokkadele.

“Tegu on karamelliseerunud šokolaadivalssiga. Meie retsept viib sind unistuste šokolaaditeele.”

Valmistamiseks vajad neid koostisosi:

KoostisosaKogus
Tume šokolaad200 g
Või150 g
Suhkur200 g
Kanamunad3 tk
Nisujahu100 g
Kakaojahu30 g
Vanillisuhkur1 tl
Soolanäpuotsatäis

Märkus: Võid kasutada ka gluteenivaba jahu. Asenda või tavalise või veganivõiga oma eelistustele vastavalt.

Valmistumine:

  1. Sulata tume šokolaad ja või veevannis, kuni on ühtlane.
  2. Lisa suhkur ja sega, kuni sulab.
  3. Lisa kanamunad ükshaaval, segades, kuni on ühtlane.
  4. Sõelu jahud šokolaadisegusse, sega läbi.
  5. Lisa vanillisuhkur ja sool, sega.
  6. Vala tainas ahjuplaadile ja küpseta 180°C juures.
  7. Küpseta 25-30 minutit või kuni küps.
  8. Lase jahtuda ja siis serveeri.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam malesuada sodales bibendum. Sed pulvinar odio vel lorem egestas scelerisque. Ut quis erat non ex scelerisque sodales a sed dolor.

Rohkem brownie retsepte

Kui oled huvitatud rohkematest brownie retseptidest, siis see osa on just sulle. Pakume palju hõrke variante, et tuua rohkem rõõmu su elule. Igaüks leiab midagi meie retseptide hulgast.

Maitse uusi variante ja proovi erinevaid koostisosi. Nii võid leida oma uue lemmiku. Valikus on retsepte šokolaaditükkidega kuni maasikate ja pähkliteni.

Üllata oma pere ja sõpru uue maitseelamusega. Valmistamine on lihtne ja tulemus alati nauding. Nautides seda koos lähedastega, ootad juba järgmist korda, mil saad head browniet teha.

Photo of author

Maria Kuusk