Tuleb meie lihtne ja maitsvate pastaroog. Ta toob lauale tükikese Itaalia maitseelamust. Ideaalne serveerimiseks nii kiirelt õhtul kui ka rahulikul nädalavahetusel.
Kokkuvõte
- Tutvustame erinevaid maitsvaid pasta retsepte
- Pakkuge oma perel ja külalistele autentset Itaalia maitseelamust
- Valmistage lihtne ja kiire pasta roog
- Avastage erinevate koostisosade kombinatsioonid ja maitsemaailmad
- Loo endale meelepärane pasta roog
Alfredo Pasta Retsept
Siin on suurepärane Alfredo pasta retsept. Õpetame samm-sammult, kuidas valmistada Itaalia köögist pärit hõrgutist. See on lihtne ja pakub kreemjat maitset. Peamine maitse tuleb sulatatud juustust ja koorest. See retsept sobib kiireks õhtusöögiks või laisa nädalavahetuse lõuna jaoks.
Mida vajate:
- 250g tagliatelle pastat
- 100g võid
- 200ml rasket koort
- 100g parmesani juustu, riivitud
- 1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
- Värskelt jahvatatud musta pipart
- Värske petersell, hakitud (kaunistuseks)
Valmistamine:
- Keetke pasta vastavalt pakendil olevale juhendile soolaga maitsestatud vees. Nõrutage pasta.
- Sulatage või suurel pannil keskmisel kuumusel.
- Lisage hakitud küüslauk ja praadige 1-2 minutit, kuni see lõhnab hästi.
- Valage pannile koor ja laske sellel soojeneda madalal kuumusel 2-3 minutit.
- Lisage juust ja segage, kuni kõik on ühtlane ja kaste on kreemjas.
- Maitsestage pipraga.
- Lisage pasta ja segage, kuni kaste on pasta külge hakanud.
- Serveerige parmesani ja peterselliga.
Koostisosa | Kogus |
---|---|
Tagliatelle pasta | 250g |
Või | 100g |
Raske koor | 200ml |
Parmesani juust, riivitud | 100g |
Küüslauguküüs | 1 tk |
Must pipar | Värskelt jahvatatud |
Petersell | Hakitud |
Chorizo Pasta Retsept
Meie chorizo pasta annab pastale mõnusa vürtsika ja suitsuse maitse. See on lihtne retsept, mis täidab su kõhu mõnusate maitsetega.
Vürtsika maitseelamuse saladus
Chorizo pasta pakub tõeliselt hea maitseelamuse. Chorizo vorsti vürtsikas ja suitsune maitse koos pastaga loovad imelise harmoonia. Retseptis on ka bodžanit ja palju muid maitsvaid koostisosi.
“Chorizo pasta on mulle alati meenutanud päikeselist Itaalia päeva.” – Liisi
Lihtne ja kiire valmistamine
Chorizo pasta kokkupanek on tegelikult lihtne. Seda rooga saab teha ka kiirelt, kui aega napib. Juhend aitab kõiki, sõltumata köögioskustest, edukalt läbi kogu protsessi.
Mõnusalt vürtsikas maitse
Chorizo vorst annab pastale eriti tugeva maitse. Suitsu-ja vürtsikus moodustavad pastaga suurepärase koosluse. Lisaks on kasutusel ka teisi hõrgutavaid aineid.
Naudi täisväärtuslikku söömaaega
Valminud chorizo pasta sobib suurepäraselt nii pere kui ka sõpradega jagamiseks. Serveeri seda koos värskete salatitega ja parmesani juustuga. See muudab sinu söögiaja täisväärtuslikuks.
Feta Pasta Retsept
Kirjeldame teile maitsvat feta pasta retsepti. Selles segunevad feta, kirsstomatid ja ürdid. Luuakse pasta, mis meeldib igaühele.
See toit sobib ideaalselt kiireks õhtusöögiks või erilisteks sündmusteks. See on lihtne valmistada, vajate ainult mõningaid koostisosi ja aega.
Koostisosad:
- 250g feta juustu
- 400g penne pastat
- 250g kirsstomateid
- Värskeid ürte (nt basiilik, petersell)
- Oliiviõli
- Soovi korral musta pipart ja meresoola
Valmistamine:
- Keetke pasta vastavalt pakendil olevatele juhistele soolaga maitsestatud vees.
- Samal ajal võtke feta juust ja lõigake see väikesteks kuubikuteks.
- Lõigake kirsstomatid pooleks ja hakkige värsked ürdid peeneks.
- Kui pasta on keedetud, kurnake see ja lisage pasta küpsetusnõusse või serveerimisalusele.
- Lisage pasta juurde feta kuubikud, kirsstomatid ja hakitud ürdid.
- Piserdage roog oliiviõliga ning maitsestage soola ja pipraga vastavalt oma eelistustele.
- Segage kõik koostisosad õrnalt läbi, et need omavahel seguneksid.
- Serveerige feta pasta kohe ning nautige seda kuumalt.
See feta pasta retsept on hitt igas köögis. Lihtne ja maitsvaid roog saab põhitoiduks või lisandiks. Sobib ka taimetoitlastele.
Proovige retsepti juba täna. Üllatage end ja oma külalisi maitsva pasta elamusega!
Isetehtud Pasta Retsept
Kirjeldame meie lemmik isetehtud pastat. See toob lauale tõeliselt erilise maitse. Erineb selgelt poest ostetud pastadest.
“Iga kord, kui valmistan isetehtud pastat, tunnen end tõelise Itaalia kokana. See on üks neist retseptidest, mis toob lauale erilise elamuse.”
Esmapilgul võib jääda keeruline mulje, kuid tegelikult on see väga lihtne. Käime koos samm-sammult läbi tee maitsvat pastat.
Vajalikud koostisosad:
- 300 g pastajahu
- 3 muna
- 1 tl soola
Valmistamine:
- Sõeluge jahu laiale tasasele pinnale ning tehke selle keskele süvend.
- Murdke munad süvendisse ja lisage sool.
- Segage kahvliga ettevaatlikult, kuni tainas hakkab moodustuma.
- Tainas tuleb kokku sõtkuda ja lasta umbes pool tundi puhata.
- Rullige tainas õhukeseks ja lõigake sobivasse vormi.
- Pange pasta keevasse vette umbes 2-3 minutiks, kuni al dente.
- Nõrutage pasta ja lisage soovikohaselt kastet ja maitsetaimi või juustu.
Ja valmis! Teie enda tehtud pasta ootab. Tulemus on meelivalt siidine ja maitsev. Katsetage julgelt erinevaid kujusid ja maitseaineid, et roog isikupäraseks muuta.
Soovitused:
Kodu valmistatud pasta peaks olema värsked ja kvaliteetne. Valige hea jahu ja värske muna. Ja ärge unustage soolata keeduvesi rikkalikult, et pasta maitseks paremini.
Artikkel | Pasta retsept | Hinne |
---|---|---|
Nami-Nami | Isetehtud pasta | ★★★★★ |
Köögikate | Kodune pasta samm-sammult | ★★★★☆ |
Food Lovers | Maitsev kodune pasta | ★★★★★ |
Kana Pasta Retsept
Saate oma maitsete janu kustutada selle kanapasta retseptiga. See toob kokku meisterliku pasta ja mahlase kanaliha.
Me näitame samm-sammult, kuidas vaid mõne lihtsa käiguga midagi suurepärast luua.
Meie kanapasta retsept on tõeline leid asjatundjatele. Kanaliha lisab pastale pehmust.
Pasta võtab maitse täielikult enda alla. See muudab roa ülimaitsevaks.
See roog on tasakaalus ja täidlane!
Vajalikud koostisosad:
- 400g pastat (soovitatavalt linguine)
- 2 suurt kanarinda (nahata ja kontideta)
- 2 küüslauguküünt (hakituna)
- 1 sibul (hakituna)
- 2 paprikat (erinevates värvides, tükeldatuna)
- 200 ml rõõska koort
- 50g parmesani juustu (riivitud)
- Värsked ürdid (nt. petersell, basiilik)
- Õli (küpsetamiseks)
- Soovitatavalt soola ja pipart maitse järgi
Pange kõik koostisosad tööpinna peale. Nii on kergem neid kasutada.
Juhised:
- Keetke pasta vees, kuhu on lisatud soola, vastavalt pakendil olevale infole.
- Praadige sibul ja küüslauk pannil õliga kullakarva puhkeks.
- Lisage kanarind ja pruunistage kuni kuldne. Maitsestage soola ja pipraga vastavalt maitsele.
- Eemaldage kanaliha ja hoidke soojas. Pange paprika pannile, praadige, kuni pehme.
- Lisage koor ja laske keema tõusta. Lisa seejärel juust, segage, kuni kaste paksemaks muutub.
- Maitsestage soola ja pipraga. Lisa lõpus ürdid.
- Vala kaste pastale ja sega õrnalt. Pasta peaks olema korralikult kastetud.
- Serverige koos joogi või salatiga. Head isu!
See retsept pakub midagi erilist kogu perele. Loodetavasti meeldib see ka sulle!
Koostisosa | Kogus |
---|---|
Pasta | 400g |
Kanarind | 2 suurt tükki |
Küüslauguküüs | 2 tükki |
Sibul | 1 tükk |
Paprika | 2 tükki |
Rõõsk koor | 200 ml |
Parmesani juust | 50g |
Värsked ürdid (nt. petersell, basiilik) | Maitsmiseks |
Õli | Küpsetamiseks |
Sool, pipar | Maitsmiseks |
Koorene Pasta Retsept
Otsite mahedat ja siidist maitset? Siin on meie lihtne retsept, mis sobib igale maitsele. See toob rõõmu nõudlikule maitsemeelele.
Koostisosad:
- 300g pasta
- 200ml vahukoort
- 100g parmesani juustu
- 2 küüslauguküünt, hakitud
- 2 spl võid
- Värsked ürdid (nt petersell, basiilik), hakitud
- Soola ja pipart maitse järgi
Juhised:
- Keetke pasta soolaga maitsestatud vees kuni poolvalmis. Nõrutage ja hoidke kõrvale.
- Kuumutage võid pannil madalal kuumusel. Lisage küüslauk ja hautage minut või kaks, kuni see lõhnab hea.
- Valage pannile vahukoor ja jätke keema. Vähendage kuumust ning lase podiseda 5 minutit. Kaste peaks paksenema.
- Lisage juust, segage kuni sulab. Nii saab kastmest siidine ja kreemjas.
- Maitsestage soola ja pipraga. Ole soolaga ettevaatlik, parmesan on juba soolane.
- Lisage pasta pannile ja või. Segage, et kõik saaks kastetud.
- Serveerige kohe. Puistake ürte peale, et roa värske ja eriline maita anda.
Nipp:
Tahate rohkem maitseid? Proovige suitsutatud sinki või oma lemmikut lisandina. Katsetage erinevaid maitseid, et see sobiks just teie maitsele.
Koostisosad | Kogus |
---|---|
Pasta | 300g |
Vahukoor | 200ml |
Parmesani juust | 100g |
Küüslauguküüned | 2 tk |
Või | 2 spl |
Värsked ürdid | Hakitud, maitse järgi |
Sool ja pipar | Maitse järgi |
Tabel 1: Koorese pasta retsepti koostisosad
Kreveti Pasta Retsept
Siit saad teada, kuidas teha maitsvat kreveti pastat. Õpetame samm-sammult selle retsepti alusel. Mereandide austajad leiavad siit tõelise gurmeeloaduse.
Kreveti pasta on parim valik mereanni fännidele. Värsked krevetid, küüslauk ja maitseained teevad sellest eriti nauditava roa. See sobib ideaalselt õhtusöögiks koos lähedastega või sõpradega. Loob samas õdusa atmosfääri peolauas.
Alustuseks valmistage pasta vastavalt pakendil olevale juhisele. Sulatage pannil või ja lisage hakitud küüslauk. Praadige küüslauku kuldseks, nii et toitväärtus alles jääb.
Kreveti pasta on tõeline maiuspala mereanni fantasidemaailmas. Krevetid, küüslauk ja värsked maitsetaimed moodustavad uskumatu maitsesegu.
Valage pannile krevetid ja küpsetage kuni nad on roosad. Lisage maitseained nagu sool ja pipar. Maitse saab kohandada vastavalt oma eelistustele.
Kui krevetid on valmis, lihtsalt lisage kaste. See võib olla valmis või ise tehtud. Näiteks kaste valge veini ja koorega. Kuumutage kõik koos mõni minut.
Lõpetuseks segage pasta ja kaste krevettidega. Puistake peale värskeid maitsetaimi. Nüüd on aeg lauale kutsuda ja nautida kreveti pastat. Naudi sööki!
Koostisained | Kogus |
---|---|
Pasta | 200g |
Krevetid | 300g |
Või | 2 spl |
Küüslauk | 4 küünt |
Sool | maitsmiseks |
Pipar | maitsmiseks |
Maitseroheline | hakitud, kaunistamiseks |
Peekoni Pasta Retsept
Saame tutvustada maitsvat peekoni pasta retsepti. Selles kohtuvad krõbe peekon, parmesan ja värsked ürdid. See on igas köögis armastatud roog!
Siin on vajalikud koostisosad:
- 400g pasta
- 200g peekonit
- 100g parmesani juustu
- Värsket basiilikut
- 2 küüslauguküünt
- 2 spl oliiviõli
- Soola ja pipart maitse järgi
Järgnevalt leiate samm-sammult juhiseid maitsva pasta valmistamiseks:
- Keeda pasta soolaga maitsestatud vees kuni pehmeks.
- Lõika peekon väikesteks tükkideks ja haki küüslauk.
- Kuumuta pannil oliiviõli ja praad peekonit, kuni see on krõbe.
- Lisa küüslauguküüned ja prae veel mõni minut.
- Nõruta pasta ja lisa see pannile. Sega koostisained hästi.
- Lisa riivitud parmesan ja värsked basiiliku lehed. Maitsesta soola ja pipraga.
- Sega veel korralikult läbi ja serveeri koheselt.
“Peekoni pasta on kiire ja maitsev roog, mis rõõmustab kõiki maitsemeeli. Proovige seda kodus ja teenite palju kiidusõnu. Krõbeda peekoni, parmesani ja ürtide maitsete segu pakub rikkalikku naudingut.”
Pesto Pasta Retsept
Jagame Itaalia klassika – pesto pasta retsepti. See roog on lihtne ja maitsev. Ta toob lauale värske maitseelamuse, mis rõõmustab teie maitsemeeli.
Pesto on eriline Itaalia kaste. See koosneb basiilikust, oliiviõlist, küüslaugust, männipähklitest ja parmesani juustust. Pestol on tugev maitse ja kreemjas tekstuur, mis sobib pastaga ideaalselt.
Siin on juhend pesto pasta valmistamiseks:
- Keetke pasta soolaga maitsestatud vees, kuni see on just-just pehme. Järgige pakendil olevaid juhiseid.
- Võtke pasta välja, kui ta on al dente, ja jätke kõrvale.
- Hakkige basiilik peeneks. Pange blenderisse või köögikombaini.
- Lisage basiilikule hakitud küüslauk, röstitud männipähklid ja riivitud juust.
- Puistake peale oliiviõli ja segage koostisosad blenderis ühtlaseks.
- Valage valmis kaste pasta peale ja segage kergelt.
- Maitsestage pasta soola ja pipraga vastavalt soovile.
- Serveerige pasta röstitud männipähklite, juustu ja värskete basiilikulehtedega.
Koostisained | Kogus |
---|---|
Pasta | 300g |
Tärske basiilik | 2 tassitäit |
Oliiviõli | 1/2 tass |
Küüslauk | 2 küünt |
Männipähklid | 1/2 tass |
Parmesani juust | 1/2 tass, riivitud |
Sool | maitse järgi |
Must pipar | maitse järgi |
Kokkige see pesto pasta ja avastage Itaalia maitse oma kodus. See sobib ideaalselt nii kiireks õhtusöögiks kui perele ja sõpradele.
Tagliatelle Pasta Retsept
Tutvustame teile tagliatelle pasta retsepti, mis on ideaalne roog pikemateks õhtusöökideks või pidulikeks sündmusteks.
Tagliatelle sobib hästi eelkõige oma siidja tekstuuri tõttu, mis peletab meieni erinevate kastmete maitseid.
Saad selgeks, kuidas valmistada fenomenaalset pastat al dente viisil ja koostada erilist kastet, mis tagliatellet esile tõstab. Proovige kindlasti meie retsepti ja olge tunnistajaks oma maitsmismeele pidulikule tantsule!